Review pe larg la microfonul Beringher BX 2020

Behringer a anunțat microfonul cu condensator BX2020. Cu noul microfon, care seamănă puțin prea mult cu un concurent foarte popular de la Audio-Technica, compania își propune să cucerească o parte din piețele de streaming live, jocuri și înregistrări.

Behringer își continuă încercarea de a pătrunde pe piețele în creștere pentru streaming live, podcasting și jocuri prin dezvoltarea unor imitații ieftine ale unora dintre cele mai populare microfoane de acolo. După ce a lansat Bigfoot și a achiziționat producătorul britanic Aston Microphones, compania a apelat acum la o altă alegere populară pentru aceste aplicații: Audio-Technica AT2020.
Noul BX2020 anunțat arată aproape exact la fel cu microfonul cu condensator cu adresă laterală de la AT, iar specificațiile enumerate se potrivesc, de asemenea. Este un microfon cu condensator de studio cu un model polar cardioid și o diafragmă de masă mică pulverizată cu aur, care oferă un răspuns în frecvență mai larga și mai plat decât majoritatea microfoanelor dinamice, susține Behringer. Compania afirmă un răspuns în frecvență de 20 Hz până la 20 kHz, o sensibilitate de -37 dB ± 3 dB la 1 kHz și un SPL maxim de 144 dB, care sunt exact aceleași numere ca și AT2020.

În timp ce Behringer spune că BX2020 se pretează la înregistrarea vocii și a instrumentelor acustice, probabil că au în minte un grup țintă principal: fluxul live în plină expansiune, jocuri, podcasting și scene de înregistrare acasă. Acest lucru mă face să cred că probabil nu va dura mult până când vom vedea o versiune USB a BX2020, mai ales că Behringer vinde deja alte microfoane echipate cu USB, cum ar fi Bigfoot și BU100.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *